Autosigurnosni sistem Zeder je najnoviji i najsavremeniji vid zaštite automobila od krađe.

Zeder je nastao nakon Lavlje Kandže i nastavio njenu dugogodišnju tradiciju na polju zaštite automobila. Kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i proučavanja zasluženo je zauzeo vodeće mesto u svetskoj industriji autosigurnosnih sistema o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja.

Zeder se ugrađuje na vratilo volana i na taj način vrši blokadu upravljačkog sistema. Prilikom montaže sistema ne dira se letva volana niti se narušavaju fabričke karakteristike samog vozila. Postavljeni uredjaj zauzima položaj koji je veoma povoljan za korisnika što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje, a sama završna obrada i izgled uredjaja su u potpunosti estetski usaglašeni sa enterijerom vozila.

Autosigurnosni sistem Zeder pored velikog broja zadovoljnih građana koriste i razne državne institucije, ambasade, Ministarstvo unutrašnjih poslova i dr. Uspešno sarađujemo i sa auto kućama sa kojima imamo ugovore o poslovnotehničkoj saradnji (Porsche, Autokomerc, Škoda, Integra Motors) kao i sa osiguravajućim društvima.

Jedan od najboljih pokazatelja kvaliteta autosigurnosnog sistema Zeder su brojni neuspeli pokušaji krađe automobila sa ugrađenim Zeder autosigurnosnim sistemom.

Zeder sitem je rezultat razvoja usklađenog sa izazovima. Onemogućava krađu guranjem vozila, odvlačenjem sajlom, u slučaju krađe ključa za startovanje motora, pošto nisu u mogućnosti upravljati lopovi ne mogu otuđiti vozilo.
Image
Image
Ugradnja traje oko sat vremena i ugrađuje se u skoro sva vozila (teretna, putnička, radna), ugrađen Zeder više se ne skida, a otključava ga specijalni ključ.
Postavlja se na vratilo upravljačkog mehanizma, u sistemu postoji zub velike tvrdoće koji blokira upravljanje i time sprečava krađu vozila.

To što nas razlikuje od drugih sistema zaštite na tržistu jeste mogućnost ugradnje na 98% automobila koji se voze kod nas i u svetu.

Stručni tim ljudi radi na stalnom usavršavanju proizvoda i osvajanju svakog novog modela automobila. Kvalitet ugradnje i profesionalni pristup svakoj mušteriji omogućio nam je lidersku poziciju na polju autosigurnosnih sistema o čemu svedoče i mnogobrojna priznanja.

Uz svaki ugradjen Zeder vlasnik dobija dva ključa i garanciju od dve godine na proizvod i ugradnju.

Nećemo otkriti sve tajne, ostavimo nešto i kao iznenadjenje za sve koji pokušaju otvoriti ili razbiti sistem.